ENGAGE-palvelun hinnoittelu on selkeää

Hinta ALKAEN 100 €/kk

+ kertaluonteinen aloitusmaksu alkaen 1600 € (sis. Amazon palvelintila, Apple developer -tili)

Suunnittelu, julkaisu, ylläpito, statistiikka

 
 

MAKSULIIKENNEKULUT

Mikäli sovelluksessa on käyttäjillä mahdollisuus maksaa esimerkiksi eri tuotteista tai pysäköinnistään, lisätään maksuliikennekulut. Maksuliikennekulut alkaen 2%.

KUUKAUSIMAKSUT

Markkinointi ja viestintä on tärkeää niin ennen, kuin jälkeenkin, tapahtuman. Valitsemalla joko jatkuvan tai passiivisen lisenssin vältät samat aloitusmaksusi seuraavalle tapahtumalle.

AKTIIVI LISENSSI

Aktiivi lisenssi on niille, jotka haluavat kommunikoida asiakkailleen säännöllisesti, ja kenellä on useampi tapahtuma. Aktiivilla lisenssillä varustettu sovellus pysyy täydessä iskussa läpi vuoden.

PASSIIVI LISENSSI

Passiivi lisenssi on niille, kenellä on esimerkiksi vuotuinen tapahtuma. Sovellukseen ilmestyy ‘lepotila’ -viesti, jossa voi kiittää osallistumisesta ja toivottaa asiakas tervetulleeksi seuraavaan tapahtumaan, mutta yhteys Amazonin palvelimiimme ei katkea. Osa sovelluksen toiminnoista ovat lepotilassa kunnes seuraava tapahtuma jälleen lähenee.

Kuukausimaksu rakentuu sovellukseen valituista ominaisuuksista, riippuen miten paljon nämä kuormittavat palvelimia tai asiakaspalvelua. Hinnat alkaen: Aktiivi lisenssi100€/kk ja Passiivi lisenssi 20€/kk.

 
 

Näin ansaitset sovelluksellasi

Omistat itse sovelluksesi mainostilan. Voit kerätä tuloja mainostilasta ja kampanjoista sovelluksessasi.

Ota yhteyttä, kerromme lisää